شنبه 3 قوس 1403 برابر با Saturday, 23 November , 2024
حزب عدالت و آزادی افغانستان

Justice and Freedom Party of Afghanistan

دو فصلنامه تخصصی معارف اسلامی و علوم سیاسی انجمن علوم سیاسی با عنوان افغانستان و نظام فدرالیسم از طریق لینک زیر قابل دریافت می باشد.
افغانستان و نظام فدرالیسم

پیچیدگی روزافزون جوامع انسانی و آگاهی آنان از مسائل حاکمیتی، ظهور پدیده های اجتماعی نظیر گروه بندیهای قومی، زبانی و مذهبی در عرصه اجتماعی و آگاهی این گروه های متکثر از حقوق و مزایای ناشی از خودگردانی محلی یا همان نظام فدرالی، همچنین رشد و گسترش فرهنگ مدنی و مشارکتی و ضرورت صلح و ثبات در جوامع چند پارچه قومی و مذهبی، از عمده ترین دلایلی هستند که «فدرالیسم» را به عنوان اصلیترین شکل حکومت محلی دموکراتیک به منظور تمرکززدایی از نهاد قدرت ضروری ساخته اند.

فدرالیسم همانند هر پدیده ای دیگر برای تحققش نیازمند شرایط و بسترهای مساعدی است که عبارت اند از: واحد جغرافیایی مشخص و گروه بندی قومی– مذهبی در یک منطقه، فرهنگ سیاسی و مشارکتی و دموکراتیک، تساهل در گروه بندی های قومی و مذهبی، پایبندی عملی آنها به مشارکت در خودگردانی محلی–منطقه ای و اصول دموکراتیک مانند قانونمندی، مسئولیتپذیری، پاسخگویی و عدم نافرمانی مدنی و مهمتر از همه، عدم وجود بحران هویت و استمرار ملت به عنوان کلیت یکپارچه و همگرا، ورای گرایشهای قومی و مذهبی.

دو فصلنامه تخصصی معارف اسلامی و علوم سیاسی انجمن علوم سیاسی با عنوان افغانستان و نظام فدرالیسم از طریق این لینک قابل دریافت می باشد.

پیوند کوتاه:

https://jfp-af.org/?p=2796

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین عناوین
پر بازدیدترین ها
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com