به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، متن کامل سخنان نماینده موسسه آل البیت به این شرح است: من در این جلسه مهم به موضوع مهم و به شدت فوری خواهم پرداخت و آن وضعیت زنان افغانستان تحت حاکمیت طالبان به ویژه زنان هزاره است. ما به شدت در مورد خشونتهایی که علیه زنان هزاره در افغانستان روا داشته می شود ابراز نگرانی عمیق میکنیم. جامعه هزاره در افغانستان مدت مدیدی است که از تبعیض، تعقیب و خشونت هدفمند رنج می برد. زنان هزاره مدتها است که متحمل خشونت و آزارهای جسمی، روانی و جنسی هستند.
از زمانی که طالبان قدرت را در افغانستان به دست گرفته اخبار زیادی از مصائب زنان هزاره به گوش می رسد. ما در مور ازدواج اجباری، محدودیت در دسترسی به آموزش و حتی محدودیت شدید در آمدوشد معمولی آنان شنیده ایم. این گزارش ها اهمیت دخالت فوری و جمعی را گوشزد می کنند.
از این رو ما در موسسه آل البیت (ع) با جدیت از اعضا درخواست داریم تا به منظور ایجاد آگاهی در مورد وضعیتی که هم اکنون زنان هزاره با آن دست به گریبان هستند، تلاش کنند. این تلاش ها میتواند شامل حمایت کافی، پشتیبانی و دسترسی به عدالت باشد.
ما به طور ویژه از طالبان میخواهیم که دسترسی غیرمحدود، آزادانه و بدون مکث زنان و دختران هزاره به آموزش و همچنین رفت و آمد آزادانه آنها را به مراکز آموزشی تامین کند.
ما همچنین از مراکز بین المللی کمک رسان درخواست داریم تا کمک های موردنیاز زنان هزاره و خانواده هایشان را که اکنون با چالش های مختلف و جدی حاصل از درگیری ها در حوزه های امنیتی و اقتصادی مواجه هستند، تامین نمایند.
ما همچنین بر اهمیت مستندسازی و ثبت نقض حقوق زنان هزاره تاکید داریم؛ بر پاسخگو بودن کسانی که این حقوق را نقض کرده اند نیز تاکید داریم.
در پایان، ما به عنوان جامعه بین المللی تعهد اخلاقی داریم که در کنار زنان هزاره و همه زنان افغانستان بایستیم. ما باید مطمئن شویم که حقوق و شرافت آنان به تمامی و کمال پاس داشته می شود.